​47 års erfaring i branchen

Konkurrencedygtige priser

Holdbare og æstetiske løsninger

Gratis og uforpligtende​

Få et godt tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Læs her et udpluk af vores kunders oplevelse af vores arbejde

Til alle jer der står og mangler et stabilt og meget imødekommen murerfirma og hvor i forventer et PERFEKT RESULTAT, TIL EN GOD OG TILFREDSSTILLENDE PRIS, OG SOM OVERHOLDER DERES AFTALER PÅ ALLE PUNKTER. SÅ SKAL I BRUGE MURERFIRMA SKJØDT.

Vi blev desværre ramt af en rørskade under gulvet i et værelse, som viste sig også at være galt på vores badeværelse. På det tidspunkt havde jeg ikke kendskab til MURERFIRMA SKJØDT. Men via nogle bekendte fik jeg anbefalet firmaet. Jeg kontaktede dem, og de kom for at inspicere arbejdet som vi stod overfor. Fra første møde har vi været yderst tilfredse med den behandling og service vi har modtaget. I en skade som vi stod overfor skal der forskellige håndværkere på banen for at få det udbedret, jeg kendte på det tidspunkt ikke til håndværkere med de kompetencer som vi stod og skulle bruge. Vi overlod det til MURERFIRMA SKJØDT at finde de kompetencer, OG DET HAR VI IKKE FORTRUDT. Alle har bare været så flinke og søde. Vi har fra første dag ikke skulle have bekymringer med at give en nøgle til mureren, og være bange for hvilket rod vi ville komme hjem til når dagen var omme. DER VAR HVER DAG PÆNT OG RYDDET OP NÅR MURERFIRMA SKJØDT TOG HJEM.
Det resultat som de er kommet frem til, sammen med de færdigheder, personligheder, kompetencer og kundeservice ville vi ikke kunnet have opnået UDEN DEM. Man kan desværre kun give 6 stjerner på denne side, men ville have givet dem 10 hvis det var muligt.
HERFRA DE VARMESTE OG BEDSTE ANBEFALINGER TIL
MURERFIRMA SKJØDT, MELLERUP.

​Jack Hvid

Via Google anmeldelser

Murerfirmaet Skødt får af mig 6 Stjerner

For deres professionelle og kvalitetsbevidste arbejde i forbindelse med opførelse af vores nye hus i 2017.
Jeg fremhæver de indgåede mundtlige aftaler som blev udført og overholdt til punkt og prikke.
Den hjælp og støtte i forbindelse med materialevalg og samarbejde med vores valgte tømrer, elektriker og VVS var helt perfekt.
I tager førertrøjen på uden at blinke selv om det ikke er jeres ansvar og jeres medarbejdere får man jo et familiær forhold til.
Det kaldes simpelthen topklasse og det kan I være stolte af.
Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Murerfirmaet Skødt uanset om det er timeløn eller tilbuds arbejde

Jørgen Kristensen

Via Google anmeldelser

Murerfirmaet Skjødt havde hovedentreprisen for renovering af badeværelset i vort gamle hus. Arbejdet blev udført i absolut topklasse og med kvalitet til mindste detalje. Byggeledelse og opfølgning af underleverandører blev håndteret af Skjødt med stor selvfølge. Det flotte badeværelse stod færdig til aftalt tid og til aftalt pris. Det var en stor lettelse for os at overdrage arbejdet til sådan et professionelt firma.

Gert Juel Rasmussen

Via Google anmeldelser

Indhent tilbud fra Murerfirma skjødt

Skal du igang med en tilbygning, renovering, energioptimering eller måske bygge et nyt hus, nye lejligheder eller et nyt kontor? Lad os se på opgaven og give vores bud på en løsning.

Vi er medlem af

Kontakt​

Murerfirma Skjødt A/S

CVR: 32948553

Amtsvejen 147 a, 8930 Randers NØ

Rutevejledning

Telefon: 21 24 54 82

E-mail: jeppemuren@hotmail.com

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt